White Rabbit Express
3 timer sidenSirusdarkSirusdark
Is this 2 customized IKEA DETOLF put together?? I've never seen a double size version before. Also, where did you get those light systems?? MOAR info please!
3 timer sidenDwDDwD
Givaldi (4 timer siden) #28752964Yes, what do you think about the quality of the painting?
[ext link ]


Hard to tell from 1 photo but it doesn't look super good. Will see when it arrives or someone posts a video review.
3 timer sidenfonjikunfonjikun
Nicely done!
3 timer sidensarahbearsarahbear
Looking to buy the demon arm. Please PM
3 timer sidenSasunarufan13Sasunarufan13
Maakie (4 timer siden) #28752965Ik heb nog lijsten met manga en games, maar die zijn zwaaaar verouderd en zou ik weer eens voor moeten gaan zitten om ze up-to-date te brengen. ^^'' Maar het meeste van mijn verzamelobjecten is figures en kleine merchandise en die staan allemaal hier. Het zou een ramp zijn als ik die zelf zou moeten gaan inventariseren ergens...zou niet eens weten waar ik zou moeten beginnen. >.< Ik heb ook net als jij veel kleine spulletjes die opgeborgen liggen (in mijn geval een ophoping voor als ik ooit aan itabagging toekom lol).
Over manga gesproken trouwens, ik ga nu de komende tijd veel manga herlezen en dan beoordelen of ik ze wel of niet wil houden. Dus ik zal redelijk wat manga binnenkort gaan aanbieden (zowel complete als incomplete series). Zoals hierboven geschreven heb ik geen goede lijsten op dit moment, maar als je wilt kan ik je wel first pick geven dat ik jou doorgeef wat ik (bijna) heb uitgelezen en plan te verkopen? Aangezien we toch regelmatig contact hebben nu. xD Dacht weer aan 5 euro per manga en de meeste zijn in zeer goede conditie, sommige hebben een beetje gebruikssporen of shelfwear. Ben op dit moment Yotsuba&! 1-4 aan het herlezen en plan deze te gaan verkopen. Aangezien je al vaker van me gekocht hebt, vindt ik het niet erg om sommige een tijdje apart te houden en dan weer pakketjes van ze te maken die een goede maat/gewicht hebben qua verzendprijs. ^^ Laat maar weten!
Probeer je het zoeken hier ook nog via de oude tool (mfc link) ? Die corrigeert vaak namen als je ze op een soortgelijke manier typt (dus hoofdletters of extra klinkers zouden dan ook opgepakt moeten worden in een drop-down menuutje).
Hier zetten ze camera's neer op plekken waar ze weten dat vaak overtredingen komen, dus niet alleen busbanen, maar ook bij stopborden, stukken waar de weg van snelheid veranderd en andere 'tricky' plekken waar soms de verandering ook niet heel duidelijk staat aangegeven en je het dus eigenlijk een keer moet meemaken voordat je het doorhebt (zoals ons voorbeeld met de busbaan die uit het niets kwam >.<). Onze flitspalen zijn wel erg 'dom' met veel flitspalen die ook op een ouderwetse manier werken, namelijk met strepen op de grond en alleen op deze strepen is de camera in staat om een foto te maken. Oftewel, de gemiddelde auto rijdt te hard, remt af voor de strepen en gaat daarna weer harder... Alleen onze snelwegen lijken 'moderne' flitspalen te hebben.
Ooh die borden die op de straat mijn snelheid meten geven bijna altijd meer aan dan mijn dashboard en TomTom. :P Volgensmij geven de meesten in NL expres te veel aan, omdat ze willen dat je zsm zachter gaat, ze zetten ze hier vaak neer als je net een woonwijk/dorp inrijdt.
Urggh, dat is jammer om te lezen. Wij hebben hier ook meerdere dorpjes in de buurt die vroeger pitoresk waren, maar waar ze nu, voornamelijk aan de randen, flats en appartementencomplexen zijn (dus daar rij je dan langs op weg naar het dorpscentrum). Zo jammer voor het dorpsbeeld, want je ziet vanuit het middengebied dan ook die hoge flats in de verte. :/ Maarja, er valt voor huisjesmelkers en de gemeente meer geld te verdienen aan een smak flats/appartementencomplexen dan huizen. <.> En ja voor de huidige bewoners is meer groen altijd beter... Trouwens, is het gebied waar jullie wonen, is dat heel druk bevolkt, dat het ook een populair dorp is om te wonen en dat het meer woonplek nodig heeft? Of bouwen ze die huizen/appartementen in de hoop meer mensen te trekken?
Hrmm, maar wacht even... Archonia verzend toch vanuit een warenhuis in België? :O Hoe kan dan PostNL goedkoper voor jou zijn? Hrmm.
Bij handtekeningen is het ook vaak dat je er niet echt een prijs op kan plakken en dat het afhankelijk is wat de fans van die schrijver/tekenaar op dat moment er voor over hebben. Daarom is denk ik Mandarake bij voorkeur het op de veiling aan het zetten. xD
Jeppp, de enige series die ik nu nog actief koop worden gereleased door Yen Press en die prijzen zijn echt niet leuk meer. Ik betaal er toch de volle mep voor bij in ieder geval Baccano!, aangezien ik die serie graag firsthand wil blijven supporten. Het heeft zoveel jaren gekost voor ze eindelijk die naar het Engels zijn gaan vertalen en ik wil dat ze er mee doorgaan. xD Voor alle andere series wacht ik tot ze een paar euro gedropt zijn, want eigenlijk wil ik liever niet meer dan 12 euro voor 1 manga of novel volume betalen (die van Baccano! zijn steeds 16-18 euro *kreun* maar zijn wel hardcover). Ik haal de meeste van m'n manga van Bookdepository. Zo lang zij gratis verzenden op elk boek blijven aanbieden, kan denk ik geen enkele andere winkel (behalve een fysieke) aan ze tippen qua prijzen. Ik heb helaas geen fysieke winkels in de buurt die UK/US imports doen, dus ben wel op online aangewezen. Zelfs al is een boek een paar euro duurder bij BP, dan weet ik dat ik niet hoef te rekenen en na te denken over verzendkosten, dus bestel ik toch weer daar. xD Anyway, die vervelendere prijzen komt vooral door uitgevers die hun prijzen verhogen, de shops kunnen er niet zoveel aan doen. Yen Press blijft worst offender, maar ze hebben zo veel goede titels, grrrr. >.<
Hrmm, als ik ook brieven krijg voor het betalen voor douane, of voor meer informatie over mijn pakket staat er altijd een PostNL logo op. En ha! Dat soort verhalen over distributiecentra klinkt gewoon als propaganda. xD Even doen alsof het beter is dan het eigenlijk is,lol. Is Bpost trouwens ook in bezit van jullie overheid of is het een commerciëel bedrijf? Bij ons was PostNL vroeger van de overheid en sinds het commerciëel werd ging de service bergafwaarts en de prijzen opwaarts. >.>
Hrmm vreemd, ik dacht dat de meeste auctions voor zulke lage startprijzen begonnen, dat eigenlijk praktisch alles wel verkocht zou raken.
Ik verwacht geen werelddeal voor Aoba, maar hopelijk rond de 10K voor een tweedehandse ofzo. xD Dramatical Murder is insane populair hier, dus ik kan er van uit gaan dat er veel Nederlanders gaan zijn die hem gaan kopen, dus wie weet kan ik 'm wel lokaal op een beter moment oppakken. ^^ En jaaa, man. De prijzen voor de Native versie zijn echt niet normaal. >.< Jij plant trouwens wel die aristocat Aoba te gaan pre-orderen zodra die open gaan?
Jep, we hebben een Madam Tussauds in Amsterdam! Ik ben er 1x geweest en tsja, ik weet niet, het is niet echt voor mij? De wassen beelden zijn impressive, maar het is meer een 'maak foto's samen met elk beeld'-tour, dan dat het een museum is. Het voelt ook redelijk als een tourist trap, lol. Tickets waren volgensmij ook 20+ euro p.p. als ik het me goed herinner, maar ik wilde nou eens een keertje Madam Tussauds gezien hebben om te weten hoe het was. xD
Ik heb zelf de Ranger games ook nooit meer overgespeeld nadat ik er klaar mee was. Ze waren leuk, maar ik vond ze niet zo leuk dat ik weer mijn hand krampen en mijn DS schade wilde geven, lol!
Yikes! Ik zie soms ook wel eens interessante zeldzame kaarten van Weiss Schwarz of Chaos bijvoorbeeld op Japanse auction sites, maar zelfs als je ze goedkoop kan krijgen (zie soms wel semi-rare kaarten voor 50 yen), dan komt er nog binnenlandse Japanse shipping, proxy kosten en verzending naar Nederland, met mogelijk ook douane afhankelijk van de inhoud van de rest van het paket. Nope, het niet waard om te importeren. xD De keren dat ik trading cards uit Japan koop, ga ik voor een lot en filter ik de interessant er uit. De rest verkoop/ruil ik weer door of verwerk ik in knutselwerkjes. :)
Ah, wij hadden eerst ook dat ookal hadden we een BluRay speler, we nog steeds DVD's kochten. Pas toen we een grote TV kochten zagen we goed het verschil tussen BluRay en DVD en zijn we overgestapt op volledig BluRay. Nu heb ik echt spijt van een grote DVD-sale bestelling die ik een paar weken voor die grote TV deed. xD Ik kan ze allemaal weer gaan vervangen. >.<
Ik ga dinsdag naar het Gorillaz concert! :D Ik heb geen idee wat je muzieksmaak is, maar ik ben zelf heel erg fan van Gorillaz omdat ze zo afwisselend zijn en zoveel genres doen! ^^ En hun concerten zijn altijd fantastisch, met heel veel gastartiesten. :) Ben ook bij hun vorige tour geweest (dat was de eerste keer dat ze in NL waren). ^^
Met Fruits Basket haal je wel meteen er een interessante franchise bij! Fruits Basket was zowel qua manga als anime zo'n gigantische hit hier en ik was er zelf ook super fan van zo'n 10-15 jaar geleden. ^^ Alleen is het nu al jaaaaren geleden sinds ik zowel mijn manga opnieuw gelezen heb als dat ik de DVD's weer heb gekeken, dus ik kan niet al te diep op je punten over het einde ingaan want ik kan het me nu niet zo goed herinneren. xD Ik heb vooral nog alle superzielige momenten in m'n hoofd, omg Momiji. </3 Maar in regards tot anime die manga inhaalt, zou het wel prettiger zijn als de animestudio's wachten tot een mangareeks (bijna) af is of al heel veel volumes heeft. Wanneer ze zelf eindes aan een serie moeten gaan breien is dat niet altijd voor het goede...
Ben nu trouwens gaan zoeken op Fruits Basket info en blijkbaar is er een manga sequel die Fruits Basket Another heet? Heb ik helemaal gemist, wie weet dat die wat veranderd aan het einde? Maar sowieso verdiend de originele Fruits Basket anime ook een reboot. ^^ Ik en veel andere anime/manga-fan vrienden hebben zulke goede herinneren naar de reeks en de anime oogt wel een beetje verouderd, ja. xD


Mijn manga lijst is up to date - normaal LOL Tenzij ik iets ben vergeten toe te voegen of zo ...
Het zou echt een ramp zijn, want al die straps en buttons en andere kleine spulletjes vormen een redelijke grote hoop ondanks hun grootte LOL
Heb je trouwens ook het gevoel dat met de nieuwe V4 het veel gemakkelijker is geworden voor spambots om te posten hier? :/ In de voorbije week alleen al heb ik op verschillende dagen enorm veel spam zien voorbij komen.

Ooooh, daar ben ik zeker geïnteresseerd in! :D Laat me maar weten welke je van plan bent te verkopen als je klaar bent :D

Soms ja, hoewel dat precies niet lukt voor alle namen :/ Dan check ik de naam drie keer en dan nog blijft MFC beweren dat ze het niet kennen ...
Totdat ik dan gewoon een deel van de naam gebruik en plots vinden ze de naam wel -_-

Hier staan op zich niet veel flitspalen hoewel ze wel een paar keer per jaar een flitsmarathon houden. Dat wordt dan aangekondigd op voorhand, dus je zou denken dat mensen dan extra voorzichtig zouden zijn. Niet dus. Elke keer weer weten ze een hele hoop te flitsen.

Hier geven die meetpalen juist minder aan dan het dashboard. Vanmiddag nog toen ik ben gaan rijden passeerde ik één van die borden en ik geloof dat het 42 aangaf of zo, terwijl het dashboard bijna 50 aangaf LOL

Populair ... Wel, het is zeker niet goedkoop om hier te wonen. Zowel de grond als de huizen zijn hier redelijk duur, dus als ze mensen willen aantrekken zijn ze niet goed bezig LOL
Ik vind het echt jammer dat ze overal flatgebouwen aan het zetten zijn, want die verpesten echt wel het uitzicht :/ We zijn nog altijd een dorp, geen stad, maar dat is iets wat de gemeente lijkt te zijn vergeten.

Haha, vraag me niet hoe XD Ik weet gewoon dat DPD 5.99 euro is voor verzending terwijl PostNL 4.99 euro is. Tenzij ik echt zeven of acht figuren heb in één doos - wat soms gebeurt als er opeens een hoop pre-orders in stock komen - dan durft het wel eens 6.99 euro voor PostNL maar in het algemeen is PostNL goedkoper. Snap het zelf ook niet goed om eerlijk te zijn.

Ja, ik heb onlangs nog sommige yaoi manga met handtekening voor gewoon het startbod kunnen te pakken krijgen - wat 200 of 300 yen was - terwijl sommige wel tot 5000 yen of meer kunnen gaan. 2000 yen voor één manga is bij mij echt wel het maximum; daarboven gaan is gewoon gekkenwerk.

Archonia heeft een paar jaar geleden de prijzen van hun manga lichtjes verhoogd, maar dat was omdat het in dollar allemaal duurder was geworden. En ja, zoals je zegt: de shops kunnen er niet veel aan doen als de uitgeverijen een bepaald bedrag eisen :/
Ik zit echt met een hele hoop series achter ... Voornamelijk omdat ik de laatste maanden meer tweedehands heb zitten kopen. Het gaat echt nog een hele lange tijd duren voor ik up to date ben, zeker omdat er maar interessante series blijven uitkomen XD

Hm, ik denk dat de overheid het in haar bezit heeft, maar ben niet zeker. Ik weet wel dat ik behoorlijk geïrriteerd begin te worden. Op maandag die vervloekte papieren maar weer eens aangetekend verzonden, maar ze hebben nog steeds mijn manga niet vrij gelaten *frowns* Een paar andere pakketten die na de manga waren opgestuurd heb ik al wel aangekregen, dus ze zijn echt wel met mijn voeten aan het spelen nu.
Die manga zijn op de post in Japan gedaan op de tweede november met EMS - het is ondertussen al negentien november en heb ze nog niet -_-

Meestal beginnen ze met een laag bedrag, ja, hoewel ik ook beginbedragen van 8000 yen en 10 000 yen heb gezien. Het gaat voornamelijk erom wat voor een soort item het is, hoe gelimiteerd en van welke series.
Hoe populairder/bekender hoe meer kans er is dat het wordt verkocht.

Ik ben dat van plan, ja, als Archonia hem te pakken krijgt. Ik heb al twee pre-orders laten schieten waar ik spijt van heb gekregen en met de derde heb ik geluk gehad, dus neem ik liever het zekere voor het onzekere. Plus ik durf me niet te bedenken hoeveel hij in de aftermarket zou zijn >_>

Ik ben naar Madam Tussauds gegaan in London toen tijdens mijn schooltrip. Het historische gedeelte was wel interessant en daar hadden ze toen ook een minitour waarin 'monsters' probeerden je schrik aan te jagen. De jongens gilden toen meer dan de meisjes :P

Och ja, ik was al vergeten dat die Ranger games ook niet leuk waren voor mijn hand XD Een DS game zou echt niet zo vermoeiend mogen zijn voor de handen LMAO

Ja, ik heb er nog over getwijfeld of ik voor een paar Pokemon pakjes - die nog niet geopend waren - op de auction zou bieden, maar heb het toch maar niet gedaan. Eén van die pakjes begon al op 3000 yen >_> Ik had zoiets van, ja, sorry, maar dat is me net iets te veel.

Onze dvd-speler is al tijden kapot en de nieuwe die we kochten wil niet aangekoppeld geraken aan onze televisie. Dus nu kijken we voornamelijk naar films als die op televisie verschijnen LOL Of in het geval van mijn anime dvd boxen kijk ik ze op zo'n draagbaar mini scherm.

Ik heb niet echt één vast genre waarin ik me aan vastklamp LOL Zolang een liedje goed is, maakt het voor mij niet uit wie de artiest is of tot welk genre het behoort. Mijn iPod is echt een mix van van alles XD

Ik ben Fruits Basket beginnen lezen doordat het in het Nederlands was vertaald een aantal jaren terug. En dan heb ik nog net op tijd de hele serie in het Engels kunnen aanschaffen voor het voor een hele tijd uit stock verdween LOL Normaal ben ik niet zo voor shojo verhalen, maar Fruits Basket blijft echt één van de beste manga die ik heb gelezen. Hoewel ik nogal redelijk torn was tussen Tohru en Kyo en Tohru en Yuki XD Beide jongens waren perfect voor haar LOL
Met Kuroshitsuji hadden ze ook een eigen einde gebreid aan het eerste seizoen. Daar gingen ze dan mee verder in het tweede seizoen maar ik denk dat ze zich hebben gerealiseerd wat een blunder dat was, want het derde seizoen volgde gewoon weer de manga.

Een sequel? Hm, ik denk dat ik daar iets over heb gelezen *frowns* Is het niet gebaseerd op hun kinderen of zo? Ben zelfs niet zeker of je het al kan lezen of niet LOL
3 timer sidenMaestroMaestro
It sucks for those relying on that release date for a Christmas present - but on the bright side, having a loved one willing to pay ludicrous prices for PVC scaled figures sometimes 8-12 months in advance is a major blessing in itself.
3 timer siden (3 timer siden)SengokuGensuiSengokuGensui
A general Native question, but someone here must know:
How can I order Native figures, without the use of NY?
I tried asking in a blog - got deleted. I tried the forums - no response.
I need either a store, a proxy, or if someone here bought directly from Native Japan and used forwarding, that's the best option. Unfortunately, Native Global doesn't ship to my country. Any tips and hints?
Thank you! ^^
3 timer siden (3 timer siden)WunkoWunko
I received my figure today.

I was looking at the paper instructions that came with it.

Shimakaze is supposed to sit on part B. The instructions photo show part B has a notch to connect to Shimakaze's right leg, but my part B does not have a notch on it.

Did anyone else have this problem? I ordered from Ami Ami so I will contact them first about this. I was thinking about contacting Phat Company / Good Smile Company if Ami Ami is not helpful.
4 timer sidenMagicalBelMagicalBel
Delays are a fact of life, with everything not just figures. I wouldn’t consider it an actual apology from Good Smile - it’s more like a notification. Not like they won’t do it again.

Customers aren’t really hurt by delays anyway. Even if you choose to preorder, in most cases you only pay when the figure is released.

If you can’t pay the month an item comes out or have lost interest than that’s the penalty for delay right there - lost sales.
4 timer sidenTre3Cycl3STre3Cycl3S
I have Rem in the affected figures, but in this case I personally don't mind since it turns out I can combine Rem and Ram together and save on shipping.

I also like to point out that I agree with the general consensus that it's a good thing GSC owned up to their mistakes, announced and apologised relatively early about the delay, and that they are willing to take the extra time to make sure the figures are prefect. I am happy with regards all the above three points, in fact. After all, I want my waifu to be nothing short of absolute perfection.

However, I must stress that I do not agree that it's "no biggie", and agree with the OP in broad terms. When we preordered an item from a company, the company stated what the expected date of the release of the item is. This means that the company and us as individual consumers entered into an agreement.

Sure, it may be just an expectation, which is subject to change as clearly stated on their site. Sure, the expected dates includes in its estimation a ton of uncertainty, none of which is completely under their control. But when they could not meet the expectation (some of which has to be delayed for more than two months, which to me is unreasonable to be honest), they still failed to meet their obligation to us as customers. So what if we are individual buyers? The company still have that obligation to us as customers no?

As some other users have pointed out, this also seems to be a recurring issue, in which case this is definitely not okay. Now, I am not asking for compensation, or anything of the sort, but I feel like lip service is not sufficient. What the OP suggested about giving discount coupon for a future purchase of your choice, even one that is valued at USD 5, is actually a good idea in my opinion, for them to retain their customers, and for us to feel a little better about the whole affair.

Of course, I am also not suggesting we boycott GSC en masse, because to be honest they are being really transparent about this, which is good. I just think that we as a community should not just accept this without question.
4 timer sidensanchetossanchetos
astarte952 (10 dager siden) #28306563a true beauty!MindySue (11 dager siden) #28278786Gah. I haven't even seen this series, but this line of figures is SO good, I want them all.
I recommend you watch <3
4 timer sidensanchetossanchetos
astarte952 (10 dager siden) #28306563a true beauty!
:3
4 timer sidensanchetossanchetos
ptitange23 (3 dager siden) #28611485Woooow !!! She's so beautiful !!! :) Good job !!! :DJayde (4 dager siden) #28602318Nice photo! Still waiting on a second season. :/Shimakaze69 (4 dager siden) #28599643Flamie has some of the best underboob. And topboob lol.zeindarch (5 dager siden) #28563378Beautifull! :3
4 timer sidensanchetossanchetos
ptitange23 (3 dager siden) #28611485Woooow !!! She's so beautiful !!! :) Good job !!! :DJayde (4 dager siden) #28602318Nice photo! Still waiting on a second season. :/Shimakaze69 (4 dager siden) #28599643Flamie has some of the best underboob. And topboob lol. yes :3
4 timer sidensanchetossanchetos
ptitange23 (3 dager siden) #28611485Woooow !!! She's so beautiful !!! :) Good job !!! :DJayde (4 dager siden) #28602318Nice photo! Still waiting on a second season. :/I'm waiting too. T^T
4 timer sidensanchetossanchetos
ptitange23 (3 dager siden) #28611485Woooow !!! She's so beautiful !!! :) Good job !!! :DThank you very much <3
4 timer sidensanchetossanchetos
ptitange23 (15 timer siden) #28743258Looooooove !!! <3<3<3<3<3<3 x) *o*:3
4 timer sidencookie_on_firecookie_on_fire
I don't think I want this figure anymore. Will give up my order on TOM for $180. PM me if interested.

« Forrige   1 2 3 4 5 6 7 51   Neste »