KiruKiruKiruKiru A little Len obsessed. just a little!

Om Meg

http://orig13.deviantart.net/283a/f/2017/045/1/9/191867b24107fe433370a5bde548ce12-daz1ih8.png
WELCOME TO KIRUKIRU's PROFILE
I am a young Autistic girl from the Netherlands
who deeply loves collecting.
Especially Figmas and Nendoroids and any merch relating to games, anime and other things i love.
.

https://d.facdn.net/art/kirukiru/1492343120/1492343120.kirukiru_maidowolf.png
Have a Kiru as Maid ;)
http://orig11.deviantart.net/f671/f/2017/045/3/7/bottombanner_by_demonashley-daz1ilq.png


Im not sure what else to put here.

Blogg (1)

Kommentarer (108)

06 dager sidenValestein3Valestein3 Here with you to Knight
*Hoo*

*Hoo*
02 måneder sidenMaakieMaakie
KiruKiru (2 måneder siden) #21731664Hoi Hoi
Ja je hebt ook zoveel tedoen nu dat is te begrijpen.
Oh, alsnog doe voorzichtig, goed dat je het aan andere vraagt omdat ze het eerder zullen opmerken dan jijzelf. probeer het te vermijden om overwerkt te raken he? Ach ja, ik heb zelf autisme en lichamelijke beperkingene dus erg makkelijk gaat het niet, maar hopelijk komt er een beetje schot in de zaak nu? UWV deed eerst zeer weinig om me te helpen ookal belde we of we geen afspraken moesten hebben enzo dus bijna alles wat we deden was vanuit onszelf. werd altijd een beetje vergeten door ze. misschien nu daar verandering in is dat ik toch een plekje vind in de maatschappij? Ja ik snap het, onekerheid of je na een paar maanden nog werk hebt en constant zoeken in een lastige banen markt. veel success daarmee. hopelijk vind je iets vasts wat je ook erg graag doet.
Yeah, heel veel zijn tegenwording early access, is opzich niets mis mee maar de hype van die games sterft wel na een tijdje ookal zijn ze erg promosing. maar de tijd tussen updates en fixes kan soms erg lang duren en dan raken mense soms al verveeld ermee en zijn ze naar het volgende ding. en andere zitten in een development hell.
Ja ik heb vaak ook het liefste de volledige versie en dan iets meer betalen. al zijn er best games die ik volledig steun in vroege fases zoals Subnautica.
Oh echtwaar? bedankt voor de tip!
had geen idee. die tags zijn zo lastig.
ohhh mooi :D leuke setup. staan heel mooi zo. gaaf. iedereen heir heeft detolfs behalve ikku. al heb ik zelf ook mooie kasten voor niet veel geld. ik zelf zit in die plek van: moet mn figures nog beter indelen maar binneort koop ik er misschien een aantal en zal ik opnieuw moeten beginne dus zal ik ze nou wel verplaatsen als ik weet dat het dan toch ook moet? hahaha. (ben te lui op het moment)
arbeids kosten hoop ik dan dat die zijn voor betere omstandigheden enzo haha, daar kan ik dan wel achter staan maar sommige figures is werkelijk bizar hoe duur ze zijn in vergelijking tot maar een paar jaar geleden.
Ah hier ging het niet om de bonus maar omdat ze GSC online exclusief waren en mijn fav characters! het gaat hier om item #549380 en item #549377. Ik ben helemaal weg van kagamine Len! en probeer ook al zijn nendoroids nu te vinden en ga ook zeker meer van hem verzamelen. haha dus ja voor mij was het het waard ze te pre-orderen ben zo verlieft op hoe ze zijn in deze versie. zo schattig! en zo mooi!
Die bonus is nogal belachelijk. er zijn best wat bonus dinge bij figmas die ik wel had willen hebben zoals bonus gezichten wat best veel kan uitmaken. of extra accesoires..
duizende pokemon kaarten had ooit duitse magic kaarten en digimon. ik zou zelf nu graag de Cipher 0 kaarten van fire emblem willen sparen. de art is werkelijk waar geweldig en heeft van vele characters uit alle games wel wat. zo leuk. idd hoe je het speeld is vaak de vraag maar kijk naar die mooie plaatjes ;) daar gaat het toch om?
geen idee maar het is al zoo lang in de maak. en tja ik vind het een rpachtige game. tuurlijk kan er wel verbeterd worden in de controlls enzo. maar ik heb geen spijt van de aankoop en ben er erg blij mee.
hier niet hahaha, wel warm. ja afkoeling zou fijn zijn :) ja iets je minder mag wel. graadje of 20? ik ben zelf iemand die best tegen 25 graden kan en draag een vest met 18 (ik ben gek haha) maar die super hoge tempraturen mag wel wat minder.
Ja ik vind dat maar niets. leuke gelimiteerde editie maar geen echte kopie van het spel? een echte fan wil toch een mooie verzameling hebben van zo iets? Shadow dragon? je loopt niet zo giga achter. de erna kwam is japan excusief en toen kwamen Awakening, Fates (Birthright en Conquest) en nu Echoes shadows of valentia. zijn erg leuk, awakening e fates hebbe weer nieu leven in de series gebracht :)
ja er zijn een paar uitzonderingen, zelf ben ik benieuwd of ik de improt versie van project diva X of de download versie zal kopen. heb liever fysiek maar dan zijn de dlcs weer lastiger tenzij ik die met paypal kan betalen?
Leuke games vooral die oude games in de webshops van de consoles zijn leuk. heb het zelf niet maar wil best pokemon yellow op de 3ds. snap niet dat ze het niet eerder deden. hah.
Inemen is niet zo heel erg hoop ik. tenzij het ontwerp op de kleding dan erg verstoord is. wat had je ookalweer besteld? huh wat raar dat die rok zo lang is. dat heb ik ook niet eerder van gehoord. je zou eventueel een klein naai winkeltje kunnen vinden en kijken of hun dat kunnen doen. zijn dat de materialen goed zijn. maakte me er best zorgen over bij die van mij.
Tja MMos zijn ook lastige games en met de tijd lijkt het wel of de corruptie wint als het bedrijf er maar niet mee over de kop gaat. zulke dinge gebeuren echt niet in de japanse en koreaanse servers. hu zijn veel stricter. huh wat jammer dat je gehackt ben, op mijne zouden ze van mn chars alleen 1tje moeten hebben dan ben ik de pineut. de rest is niet zo goed of rijk. en je hebt niet echt meerdere chars nodig omdat er weinig gelimiteerd is. zo kan je bijna alles leren aan skills op 1 character.
Ja was heel leuk. en spannend. omdat de verhalen van andere en de art ook zeer mooi was. ik krijg altijd van die momenten dat ik me af vraag waarom ik ookal weer meedeed want ik zet mezelf voor schut denk ik.
Ah ja. ik weet niet echt veel cons ben tot nu toe meerdere jaren animecon geweest en dit jaar voor het eerst op Tomocon. wil ook kijken op tomofair in september.octber. zou er vorrig jaar heen gaan maar ging niet door en de andere was vlak na een duure kerst. dus dat deden we niet.
Heel veel success met Calne. ze word zeker indrukwekkend.
volgend weekend word tegek. ik kan niet wachten. en zoals ik al zei dealer room is onze favo plek dus ik zal je zeker zien. erg veel success met de verkoop.
Ja de maat is nu goed. en zit fijn :) nee helaas ik heb geen puntoren (nog) of de wandelstok. die komen nog wel. heb wel mijn witte schoenveters ;) en ik ga geen contact lensen dragen. dingen in mijn ogen daar kan ik eer slecht tegen. anders had ik zilvere gedaan of hele zwarten zoals in de PVs. of blauw zoals de niet arcade games.
de nekjoint lijkt te zijn gebroken in de doos, heb zelf dat gezicht nooit gebruikt en het zit in de doos. gewoon los. maar ze had een vorrige eigenaar. ik heb haar ooit ergens bij gekregen als verassing. ik denk dat ze 1 handje mist. en eerlijk ik zou dr misschien ook ruilen voor iets kleins (ex, trading figure). haar doos is nog in zeer mooie staat al begint de lijm van het raampje optelossen in een hoek.
heir zijn fotos ze is nu terug opgeborgen in haar doos maar heb de plastic er even uitgehaald voor je.
[ext link ] (met doos) [ext link ] (close up van de items)
zoals ik al zei ze had een vorrige eigenaar. ik weet dat de andere die er gratis bij kwam een stand miste en misschien nog iets. dus ik kan niet met zekerheid zeggen of alles er bijzat voor haar. ik ben zelf ultra zuinig op de extras. ze heeft tijdelijk bij de rest gestaan maar nu al een aantal maanden in haar doos. als je enige intresse had mag je een PM sturen zodat je niet op alles in onze lange berichte hoef te reageren voor dit. ik kan haar namelijk meenemen naar de con.
nope nooit gezien en had er nog nooit van gehoord voor deze nendoroid. ik kan het een kans geven maar heb als zo een backlog aan animes.. voor mij was ze een verassing die bij een koop van een andere nendoroid zat. en ze zal vast leuk zijn maar ik heb geen verbintenis met het character zelf.


Hoi!

Ja, veel last minute klusjes en stress zo voor Animecon, maar het is me nog net gelukt dit te beantwoorden voor ik vertrek. xD

Tsja, ik zit deze week weer veel over te werken. >.< Maar ik denk eigenlijk dat ik moeier wordt van het aankomende weekend Animecon dan van mijn overwerken. :')

Ah, zoveel mixed verhalen altijd met UWV...of ze zitten bovenop iemand of ze negeren die persoon zowat (ik heb vroeger voor de uitkeringen bij de gemeente gewerkt, dus dan hadden we ook veel te maken met UWV zelf). Ik weet niet hoeveel werkgelegenheid er is bij jou in de buurt, maar je ik zie steeds vaker (en er is ook een groot traject voor) van die banen die dan alleen voor jongeren in de werkloosheid zijn (17-27 jaar) en dan maak je ook alleen kans op zo'n baan als je al een bepaalde tijd zonder baan zit. Mocht je er nog niet eerder van gehoord hebben, zou je kunnen kijken of daar een mogelijkheid toe is bij jou in de buurt? En jep, bij mij. Het is niet alsof ik per dag ontslagen kan worden (en of ze dat ook zomaar doen), maar het is soms nog tot enkele weken voor je contract afloopt een vage boel. :/ Zwaaar storend, vooral omdat hier in het noorden van het land niet zoveel werkgelegenheid is. En werk zoeken kost ook veel tijd, energie en geld, dus ik ga liever niet al naar 10 sollicitatiegesprekken als er een mogelijkheid is dat ik alsnog verlengd wordt. Heel veel (potentiële) werkgevers denken gewoon totaal niet na over de kosten die het ook meebrengt om al die gesprekken te bezoeken en laat staan de voorbereiding vanuit huis hoeveel tijd je daar in stopt ook nog overhemden en nette kleding strijken daar bovenop lol.

Ja, dat is dus ook wat ik er mee heb. :/ Dan zitten mensen bijvoorbeeld al een half jaar een game te spelen die langzaam van 75% af naar 90% af kruipt en dan verliezen ze dus al interesse voordat het 100% af is. :P Ik koop verder ook altijd van 'grote' games de game of the year editions zodat ik alle DLC er bij heb. Anders zou ik die losse DLC nooit kopen.

No problem! Ook al moet je nu niet gaan denken dat ik een pro ben ofzo, haha. Ik maak nog steeds soms fouten die ik niet snap. Zo heb ik pas een Love Live! dingetje geupload en geen enkele like of reblog...terwijl dat zo'n beetje de meest populaire franchise is waar ik ooit wat van gepost heb op Tumblr. xD Dus daar heb ik dan vast een fout in tagging gemaakt...

Detolfs zijn niet zo duur, maar ze zijn superirritant om mee te nemen nadat je ze gekocht hebt (groot, zwaar en heel breekbaar). Vroeger gebruikte ik zelf Billy kastjes van IKEA met een glazen deur er voor. Iets minder mooie oplossing misschien, maar wel leuke kasten. :) En haha, dat is geen probleem. xD Ik heb zelf ook zo veel uitgesteld om die kamer op te zetten en de figures uit te zetten, maar langzaam aan komt er meer van...hopelijk staan over een paar maanden de kasten vol en zijn de verhuisdozen leeg. xD

En ja, precies daarom! China staat sowieso bekend om een lage-lonen-land en blijkbaar zijn daar nu (voor alle type bedrijven trouwens) nieuwe regels gekomen over vergoedingen. Wat ik dan alleen niet helemaal begrijp is hoe de meeste goedkope frutseltjes en materialen voor cosplay die ik uit China haal, nog zo goed als even duur zijn, maar dat alleen specifiek figures zoveel duurder zijn geworden... Weet niet of het is omdat het verschillende industrieën zijn of omdat de figure-industrie ons een oor aannaait (veel mensen denken ook dat het te maken heeft, omdat de hobby meer 'mainstream' wordt en bedrijven weten dat ze zulke prijzen kunnen gaan vragen voor een uiteindelijk soortgelijke omzet).

Oh, ik wist niet dat die Nendoroids op zo'n manier exclusief waren dat je ze niet bij andere stores kon kopen! Ik vind die beide Nendo's zo leuk! Vooral Len is echt een snoepje in die outfit en met die glimlach van de eerste faceplate! >w< En ja, bonusses zoals extra gezichten of props of lichaamsdelen die voor in-character poses kunnen zorgen zijn leuk! Een al bestaande prop in een ander kleurtje verven...niet. Ik weet nog dat 'vroeger' voornamelijk Figma's met best wel speciale extra's kwamen. Zo was de Figma van Eila item #98903 een tijdje best wel populair (ookal is ze één van de minst populaire characters van Strike Witches), omdat ze een 'holding hands' setje heeft.

Een combi van zowel spelen als verzamelen is denk ik het leukste! Alleen kan het zo moeilijk zijn om mensen te vinden die ook spelen. Zeker als je zoiets meer 'niche' hebt zoals Weiss Schwarz ofzo. En het kaartspel waar jij het over hebt, heb ik zelfs nog nooit van gehoord. xD Maargoed, ik heb eigenlijk ook geen tijd om nu een actief groepje te gaan zoeken voor card games. Ik ben kort geleden begonnen met eindelijk weer eens een boardgamegroepje (we proberen maandelijks te meeten, ookal lukt dit niet elke keer) en dat is soms al best wel intensief om te onderhouden en het meeten nog regelmatig te maken. :P

Ik denk ook niet dat de makers nog in de planning hebben om dingen te gaan verbeteren, zoals de controls? Het project heeft zo lang geduurd, dat waarschijnlijk iedereen een jaar op vakantie is ofzo. xD

Nou inmiddels is het hier al 3 dagen nonstop regen en volgens weersvoorspellingen nog minimaal een hele week door regen. xD Wel jammer dat er dan ook dat soort weer is tijdens Animecon...nouja, dan nog maar wat meer binnen blijven. Gelukkig heb ik geen photoshoots gepland.

Nouja, dat is toch wel 3 delen achterlopen. xD Mijn favoriete Fire Emblem blijft trouwens toch wel die voor de Gamecube~

Ik heb zelf nog geen enkele Project Diva, ook al zijn er wel meerdere Engels vertaalde versies. Uit mijn hoofd volgensmij 2 Engelse voor de PS3? Ik zou in ieder geval nog wel eens 1 daar van willen kopen, maar de paar keer dat ik ze zie, zijn ze zo duur! Ik hou echt heel erg van rhythm games, vandaar. :)

Ik had vroeger een Gameboy Player voor mijn Gamecube gekocht zodat ik op het grote beeldscherm Pokémon Yellow kon spelen. xD Ik snap ook niet dat ze niet al eerder de Pokémon games zo digitaal hebben uitgebracht, er is niet eens een remaster nodig voor de puristen die graag een hoopje pixels willen. xD Zeker weten dat ze ten alle tijden goed zouden verkopen. Waarschijnlijk waren er problemen met de rechten ofzo?

Oh nee, kleding innemen is over het algemeen niet zo moeilijk, ik heb het vaak genoeg gedaan. Alleen dus nog nooit bij een plooirok, dus ik ben daar een beetje bang (maar dit zal even moeten blijken), dat de vorm van de 'blokken' in de rok een beetje verfromfraaid gaat worden (als de 'blokken' dan dus van te dikke stof zijn). Ik ga in ieder geval binnenkort met wat proefsteken het even proberen. Mocht het resultaat niet zo mooi zijn, kan ik ze er ook gemakkelijk weer uit halen. ;) Het kostuum is voornamelijk van basis katoen gemaakt, dus dit bewerken zal geen probleem zijn. De enige stofjes waar ik geklooi mee heb om er mee te werken zijn glimmende, gladde stofjes, zoals dat verschrikkelijke kostuumsatijn die vaak de goedkoopste cosplays hebben. Die stof probeer ik dan ook altijd te ontwijken en als ik een cosplay koop, vraag ik ook altijd eerst na bij de verkoper of ze het zeker weten niet van dat rotmateriaal gaan maken. xD Dan heb ik ook zwart-op-wit staan dat ze dat niet doen, mocht ik het kopen en een kat in de zak krijgen.

En de cosplay die ik heb besteld is van Sanya van Strike Witches. :) Ik zal wat foto's er van posten zodra de outfit meer vertoonbaar is. xD Verder ben ik ook bezig met kattenoortjes en een -staart en een klein tasje die ze draagt. Met dat tasje heb ik het geluk dat een ander character dat ik heb gecosplayed een soortgelijk tasje draagt, dus die kan ik dan een beetje aanpassen. :)

Vooral als mmo's free to play zijn of free to play gaan, lijken veel developers er met de pet naar te gooien. Die zijn dan al blij als met minimale inzet en minimale updates ze nog een beetje winst kunnen maken met die game. :/ En het vreemde is dat ze dus maar 1 character te pakken hadden bij mij. Ik had verwacht dat ze alledrie de klos waren. Gelukkig was de enige hack dat ze dus die 'reclame' bij mijn character hadden vastgezet, ze hadden ook helemaal niet aan mijn geld of items gezeten, dus daar was ik opgelucht mee. Ik heb toen snel al mijn geld en items naar een 'veilig' character op een nieuwe account gezet. Ik weet nog dat ik toen een super dure set vleugels had, waar ik echt mega lang voor gespaard had en zeldzame items voor ben gaan grinden om door te verkopen. xD Ik zou echt boos zijn geweest als ik dat was kwijtgeraakt!

Nouja, als winnaar sta je toch totaal niet voor schut? :D Of hebben mensen rare opmerkingen gemaakt op je entry dan?

Ik ga tegenwoordig naar wat minder kleine cons in Nederland, er zijn er gewoon zo veel tegenwoordig dat het niet meer bij te houden is. X_X Dus ik bezoek hier voornamelijk de grootste (en een paar kleintjes die me uitnodigen) en ga sinds een paar jaar ook elk jaar naar één in Duitsland.

Dank je wel! :D Op dit moment hoop ik haar nog in 2016 af te krijgen, maar toen ik afgelopen weekend weer alles inventariseerde...begin 2017 hopelijk? xD

Ook thanks hier voor! :D Ik hoop dat ons kraampje een beetje goed loopt, ook al zitten we bij de uitgang van de dealerroom (dus hopen dat niet iedereen al al zijn geld heeft uitgegeven voor ze bij ons komen xD). Heb je verder ook events die je wilt bezoeken? :)

Ah, dus je plant wel om deze outfit uit te bereiden! :) Heb ik vroeger ook vaak met cosplays gedaan, betere pruikstijling, een extra prop of verbetering van de fit aan de kleding etc. :)

Ah zooo...hrrmm. Ik denk dat ze dan wel wat lijm of reparatie nodig heeft. Ik heb even je foto's gecheckt en het lijkt er op dat je 2 handjes en de extra basis mist (die extra basis hoort er los achter in de doos). Maarrr...aangezien je haar voor bijna niets weg doet en ik waarschijnlijk nog steeds mijn op één na favoriete pose er mee kan maken (mijn meest favoriete zou met de extra basis zijn), heb ik nog steeds interesse! :D Het is nu te kort dag voor mij om in mijn verkoopspullen te zoeken en iets los voor je te leggen (ik ben ook niet veel meer thuis tot ik vertrek naar Animecon), vindt je het daarom goed om 1-2 dingetjes uit mijn kraam er voor in ruil te kiezen als je er zaterdag bent? Dan laat ik mijn man even weten van deze deal, dus mocht ik er niet zijn kan je dat ook tegen mijn man achter de kraam zeggen. (En anders als je een doos hebt met een Moetan figure en daarmee wappert, dan gaat hij vast wel "Oh, dat character waar Maakie altijd figures van koopt!" xD).

Ik weet niet of comedy/ecchi series je ding zijn, maar Moetan is wel één van de leukere in die genres. :) Het is gewoon zo verschrikkelijk cute en neemt zichzelf niet te serieus. Ik raad het je zeker aan om een keer te kijken als je daar zin/tijd in hebt! :)
02 måneder sidenMaakieMaakie
KiruKiru (2 måneder siden) #21639186Oei, ik had perongeluk de notificatie verwijdert met een boel sales en replies. sorry voor de super laate reactie!
ach, kijk je uit? je moet geen burn out krijgen he? dat risico moet je niet nemen, vraag dan liever een extra dag je vrij of iets want een burn out lig je er langer uit :( Yea parttimers verdienen idd niet genoeg en fulltimers zijn ook echt nodig op plekken hoor. ah, nee want zelf ben ik werk zoekende. heb wel mn moeders collegas gezien die eenn burn out hadden.
Ik zie best wat livestreams ervan op youtube dus hij is al uit. weet niet of het een vroege versie is of een volledige, tegenwoording kun je namelijk al alpha versies spelen he? Ja de verbintenis met de characters zijn sterker gemaakt in een videogame. zo zijn ze ook wel verschillend voor de meeste mense met hoe je het speeld en dan wie je ook leuker vind zo. :) zo vinden sommige mense in rpgs weer bepaalde party members veel leuker dan ik maar dan heb ik ze niet vaak gebruikt in mijn team en hun dan weer wel of zo.
al die tags is ook zoverwarrend. en soms vul je iets in en dan tagd die niet of verandere die het op iets waar het op leek. :x vets vervelend.
aha, dat is wel leuk. ik probeer mijne iets te laten groeien en wil ook een van mijn 2 mini kastjes (planten kasjes van ikea die we als nood kochten voor mijn figmas toen ik mijn kat nam) ombouwen tot een kleine diorama. vandaar ook de intresse in re-ment.
Ik heb laatste voor het eerst een directe pre-order gedaan met goodsmile company voor 2 nendoroids. en met sommige dinge wou ik dat ik van pre-orders af wist omdat je dan iets erbij kreeg. maar inderdaad de prijzen zijn gestegen voor veel dingen, ik zou graag een goeie reden hiervoor willen naast dat ze gewoon meer geld willen van ons
De normale Malik zal mij voorkeur hebben als figure. denk dat hij met zijn prachtige rug ook wel heel mooi zou staan. denk je ook niet? en ja van wat ik zag kan zijn pose nog best veel verandert worden. wat er cool is.
ja. haha ga denk ikw eer terug naar de: ik spaar voor de mooie plaatjes ;) gek genoeg is dat minder duur dan als je bij de regels wilt blijven. haha, mooie mmappen vol net als bij pokemon.
Ja, blijkbaar nogsteeds de zelfde problemen zoals toen, maar deze game was ook wel eerder debedoeling op de ps2 of ps3 tekomen? Trico was heel lastig te maken maar echt waard. nog nooit zo een realistische AI gezien voor een dier. hoe trico zich gedraagt, beweegd. hij is net echt. en ik heb echt een band met hem. en hoe je hem behandelt heeft ook effect op zijn gedrag :) is wel duidelijk dat trico en de omgeving meer aandacht kregen als de player character. die nogal raare fouten maakt met de omgeving (zat een keer vast hij wou niet merken dat ik al op de vloer was dus ik zat vast op trico zijn staart. kon er niet af ook niet met springen.)
Tja heb net een goeie tip van iemand gehad maar dan moet ik mn pc dus helemaal uit zijn kast halen en maar net maar net bij dinge komen met slecht zicht en dat emt de huidige warmte vind ik iets minder dus ik doe dat wel waneer we een regenachtig weekje hebben dat afkoeld
fysiek of ik wil het vaak al niet. kijk indie games zijn een uitzondering of een game die hier normaal niet genoeg zou verkopen (ace attorney heb alle 3ds eshop versies gekocht gewoon om support te tonen al had ik de trilogy al lang gespeeld). vind de nieuwe switch bundel ook stom, de europeese is een gewoone neon switch met een download code voor splatoon 2 in een wat leukere doos :/ geef mij dan maar een neonswitch end e fysieke game apart hoor. ik ben erg dol op de collectors en limited editions, heb deze maand die van fire emblem echoes <3 picture #1760845 wij kregen de amiibos in de doos en wow die was groot. stuk groter als die van fates (die ik eht waard vond omdat het 3 in 1 was en dus de enige manier om revelations te krijgen zonder de eshop. die zal over vele jaren nog veel waard zijn).
Oh? heel veel success, zie best vaak dat mensen een tekleine maat hebben. of iets (ik had 1 deel dat ze teklein hadden gemaakt maar stukje op de rus er tusse laten zetten ziet niemand!)
Tja het zelf maken zal erg veel tijd kosten helemaal met een fulltime job en andere dagelijkste dingen he. erg veel success, wat heb je besteld?
hahaha, tja als er genoeg betalende spelers zijn zal het blijven runnen en het hun waard blijven te investeren al merk ik wel dat deze oude game nogal op je geld uit is recentelijk. en de mods kan het ook niet te veel schelen als je items verkoopt voor echt geld wat tegen de ToS is. channel 1 op mijn server zie je wel 100 advertenties er over en geen mod die er iets aan doet. want ze weten toch wel dat de verkopers dat geld weer besteden aan de game.
er waren best veel deelnemers en nee alleen de namen en de tekening stonden op de winners post. geen feedback helaas. maar er waren wel tig pages op de topic van inzendingen. dus je kon die van andere ook lezen. ik zou het willen laten zien maar ze zijn vorrig jaar van forum verandert. (ik vind het nieuwe forum niets geen persoonlijke avatars enzo)
ik kijk er naar uit :D veel success met je creepy nurse (creepy wegens de nurse heb het niet zo op ziekenhuis dinge)
ik zal die nog toevoegen zo ;)
Nu zal ik je ook veel eerder zien want ik hang met mijn vrienden meestal bij de dealer room (voor ons is het heaven om zoveel merchandise te zien) en ook bij de game room. dus ik zal nu vast wel een keertje zien dat je tijd hebt om hallo te komen zeggen. Nu zal je denk ik ook wel meer verkopen om dat je bij de dealers in de buurt zit. ;)
ah tja, is hopelijk niet ver om ff naar buiten te gaan? minder muf als de dealer room zelf.
Ja, hihi we willen een hoop en vergeten de tijd dus niet alles komt ervan, vorrig jaar waren we telaat met het maid cafe of dat we het niet konde vinden, dus dit jaa rlunchen bij de maidos!
[ext link ] Had mn pruik nog niet gestyled maar hier is een foto van mijn cosplay (zonder mijn hoofd hihihi.) moet nog een pruiken hoofd kopen om het een beetje te stylen naar mijn zin.
PS: ik zag dat je Moetan leuk vind, ik heb de nendoroid ervan maar had ik ooit ergens als bonus bij gekregen en wil haar verkopen
item #901 als je intressen hebt of iemand kent hier in NL, ik geloof dat ze compleet is maar 2 nekjoint was an gebroken in de doos voor ik haar kreeg.


Hoi!

Geen probleem, kan gebeuren. xD Ik ben de laatste tijd zo druk dat je toch niet snel een reactie van mij krijgt. :P

Op dit moment voel ik me meer uitgerust dan toen de vorige keer dat het bijna fout ging. >.< Maar het probleem is...ik heb het zelf niet door dat ik te ver ga. :/ Dus ik heb nu mijn directe collega's en mijn man ook gevraagd om me te waarschuwen als ze weer dat soort gedrag/humeur zien. Jij trouwens succes met werk vinden! Ik heb zelf altijd zo'n hekel aan werkzoekende zijn, ik hoop dat ik een keer een baan vind waar ik niet tegelijkertijd ook nog hoef te solliciteren/zoeken naar iets anders. :/

Tegenwoordig is bijna elke (niet AAA) game eerst alpha en/of beta, ja. Ik vind dat zelf altijd wat minder. Aangezien ik weinig vrije tijd heb voor games wil ik zelf liever alleen de complete versies spelen (en vind het dan ook niet erg om er wat meer voor te betalen ;) ).

Ja, dat auto-aanvullen van tags is inderdaad 3x niks op Tumblr. Krijg ik vaak dingen met spelfouten enzo. :/ Ik heb nu trouwens wel gemerkt dat de volgorde van je tags heel belangrijk is. Dat je dus de naam van de serie en de karakter(s) echt vooraan moet zetten en pas achteraan de wat meer general tags.

Ik heb trouwens de laatste tijd ook veel progress gemaakt met de opzet van mijn figurekamer, mocht je interesse hebben! :)

https://lh3.googleusercontent.com/-8hiQBT8FBMl0puwWH55H7Ie5EMwtntbY1-QIcaYFFsQsQp9-9Yrm7tIz7wWBelSWrjysG9c51n5QwDhyJoXhSsuR25kKcqERx_U_keGgcXsL2CY0Bajk9BDojWDTYGdMrYItzhDyfCewXx9GGMVbZdhoRNvQ0dYNk6K1K-tTHlALAEdSqXbSbL2eCcA3Rf0oe96vmmfP8c2R3JZF3RT16t8O_qrCOo5NVVMEwXGZ7kcL9f20d6m6PrMa8MZt5396Hrxk8ov7JhYgzxlTn0rtcmXnK9ncVbpP8AZvWwkwg9JCyOZzaFv8uClwhoVmTVKFsRoCoroYKaBbd5J1bFMH4b2vBvpl_jSC-bVxZTsWBkRX_j_dTQT2XMd1H2vFckRAwc1VKcQW4xKd_NjOaet_CYJVYpZYKu7w7puZ1n2gvUhXSkG6B1RWGjMgayR2LIwarn4Xc3WXgvYoHuosnvb02EzuDAsumqaA8eTIACZTe_0eScUrMjxKBUMRjRhwJ4_sFPPfpKXIcX_CZp7rV7ZUd8WcP57Ph3Ve_HvOMZObTu-beKuwGIcOT9OrZKF4uoMZwxNBKjeJ4-jZMjT6DG8u9jv370UH2x--MIXZcDZkCrlhXbBh1b3=w1295-h971-no?.jpg

De meeste figure-fabrikanten zeggen dat de hogere prijzen komen door hogere materiaalkosten en arbeidskosten in de afgelopen jaren. Nou kan ik bij beide me wel voorstellen dat langzaam aan deze kosten toenemen, maar de prijshike die bij figures heeft plaatsgevonden is echt absurd. Je kan tegenwoordig geen enkele simpele scaled figure meer krijgen onder de prijs van 10K, zelfs voor figures met een hele simpele pose. Alleen Kotobukiya komt nog een beetje in de buurt van die prijzen, maar dat was vroeger een 'low budget' fabrikant. >.>

Ik vind zelf tot nu toe met Nendoroids die ik wilde dat de GSC bonus het niet waard was door de extra kosten. Voor welke van je pre-orders heb je het gedaan dan? De laatste Nendoroid die ik gekocht heb was item #464598 en die pre-order bonus was echt belachelijk: namelijk een prop die in het groen er al bij kwam picture #1631114 , in het rood geverfd: picture #1631117 Pas!

Ik weet niet of je had gezien dat ik zijn figure gereviewed heb (mfc link) ? Kan je al zijn display poses zien/lezen. :) Ik heb ook Yami gereviewed (mfc link) voor als je graag vergelijkt.

Ja, ik heb bijvoorbeeld ook een hele volle map van Weiss Schwarz kaarten van Strike Witches! Met ook heel veel artwork die de tekenaar speciaal voor de kaarten heeft gemaakt! Maar hoe je het spel speelt? Geen idee. :P

Sowieso is de game van PS3 naar PS4 geschoven, ik heb geen idee of het ook nog bedoeld was voor de PS2 lol. Het is een opvallend voorbeeld uit de development hell waar nog wel een game (voor de verandering :P ) uit is gekomen.

Toevallig is het hier nu net aan het regenen! :D Hopelijk koelt het bij jou ook een beetje af~ Ik vindt dit weer wel lekker, maar nu heeft het lang genoeg geduurd, lol.

Dat doet me er aan denken dat er ook zo'n special edition 3DS was die met meerdere games al op het geheugen geïnstalleerd kwam... Zo raar, bezit je een special edition van een console en dan heb je niet eens 'echt' de game waar het de editie naar is... En oh~ Mooie limited edition! Ik loop zelf veel delen achter met Fire Emblem, mijn laatste was die voor de DS die ik nog niet heb uitgespeeld. ^^'' En ja, ik ben zelf ook voorstander van fysiek, maar heb een paar uitzonderingen gemaakt. Zoals de REmakes van Resident Evil die alleen in JP op disc zijn gekomen en hier alleen in de Playstation Store waren. En de digitale versie van de eerste Silent Hill op de PS store, die ook het leuke had dat je de game ook op je PSP en PSVita kon zetten om het zo overal te kunnen spelen. :)

Nou, ik heb het kostuum net een paar dagen terug binnengekregen en een snelle pas van de onderdelen gedaan! Het zit op de meeste plekken een beetje te wijd, dus ik zal wat her in der in moeten nemen. Het enige 'gekke' ding is dat de winkel een meer dan 2x zo lange rok heeft gestuurd. o.O Die rok komt tot onder m'n knieën terwijl het character een rok tot halverwege haar bovenbenen heeft. The heck... Dus die gaat nog wel redelijk wat werk worden. Heb nog nooit eerder een plooirok in moeten nemen, dus ik hoop niet dat het te moeilijk/irritant wordt met de plooien die er al in zitten. Verder ben ik wel heel tevreden met de materiaalkeuze van het kostuum!

Hrrmm, klinkt als de staat van meerdere oudere MMOs. ^^'' Toen ik een jaartje terug nog een oude van mijzelf weer eens herspeelde was het ook ineens overspoelt met van die 'koop hier gold met echt geld'-mensen en MOD's die deden er niets aan inderdaad... Ook was één van mijn characters gehackt door zo iemand in mijn afwezigheid (super raar trouwens, maar 1 van m'n 3 characters had er last van, de rest niet). Maarja, genoeg geld dus om de servers open te houden, maar niet genoeg geld om ook daadwerkelijk te moderaten.

Wel leuk dat alle inzendingen openbaar waren! Dat heb je ook niet vaak met competities. Ik wil namelijk altijd graag weten tegen wie/wat ik verloren (of heel soms gewonnen) heb. ;)

Haha, thank you! Er is nog veel te doen, maar ik heb ook al veel voor elkaar met die cosplay! Ik hoop Calne nog ergens dit jaar te debuteren, maar aangezien ik waarschijnlijk niet zoveel cons in de herfst/winter bezoek (en deze zeker weten niet tijdens de zomer klaar gaat zijn), wordt het debut waarschijnlijk in 2018...

Ja, die nieuwe plek is een win-win, zowel qua vindbaarheid als (waarschijnlijk) verkopen! ^^ Heb nog veel last-minute dingen die ik moet doen voor Animecon en aankomende week sowieso veel drukte persoonlijk en op werk, maar kijk heel erg uit naar volgend weekend! :)

Oooh! Ziet er zeker heel goed uit, leuk! :D Het resizen is ook al helemaal klaar nu? En heb je trouwens ook van die puntoortjes zoals Len in deze outfit heeft? :)

Oh! :O Ik ben die Nendoroid niet actief aan het hunten nu (mijn collectie opruimen heeft prioriteit over nieuwe dingen kopen), maar ik wil die nog wel graag! En hrrm, hoe is de nekjoint gebroken? Dat 'ie vast zit in de figure en ook niet kan bewegen? Komt ze nog met de originele verpakking? Ik wil haar graag, maar alleen als ze dus helemaal compleet en met verpakking is (als de schade aan haar nekjoint meevalt, neem ik dat nog wel voor lief). :)

Het klinkt trouwens alsof je zelf niet bekend bent met Moetan? Kijk het! Het is zo schattig! <3 En INK IS ZO LIEF. *ehem* Maar even wat meer serieus, het is een komedie op magical girl met een miniscuul beetje ecchi en een veel te lief main character. Ik was meteen hoteldebotel na de eerste keer dat ik het keek. <3
02 måneder sidenMaakieMaakie
KiruKiru (3 måneder siden) #21221111Hoi Hoi ;)
sorry voor de trageren reacties.
Ah, tja je kan niet meer als je best doen, hopelijk overwerk je jezelf niet he. idd, meer kan je niet zoen als dat.
Wall-E! dies lief <3 leuke fotos.
Nee er kwam een nieuwe fri-day the13th game ofzo? vanw at ik ahd gehoord. wel leuk dat ie ook in mortal kombat komt he :D haha 50-50 is best lastig om het moment is mijne eerder game related denk ik.
Ja met games heb je toch wel eerder een herinnering eraan vind ik. bind me dan sneller met de personages.
Pech heb ik niet hoor, ze is voor de rest geweldig liefen ik hou vaan haar. ze is ook gestop mn figures te proberen bijten (haar favoriet was de ALO asuna figmas vleugels, geen schade aan omdat ik het steeds zag als ik mn figures even op het bureau had gezet om te stoffen.) Mijn Yuuki is een bijzonder Gekkie ;) ze apporteert graag dingen net als een hondje. ze zit ook ergs graag bij mijn konijntjes.
Ja veel cosplayers zitten erop. ik snap all die tags neit of welke je allemaal meott oevoegen. meetal ook omdat ik neit op tags browse.
Ik verkoop ook niet snel figures en bedenk altijd heel goed mijn keuzes. het gaat me ook niet om winst ofzo, vaak omdat ik een character gewoon heel erg leuk vind dat ik graag iets wil hebben om te displayen van ze :) Ohjee, zonde van Kaiba. Hopelijk kun je dat nog onder zijn jas doen voor hij afbreekt, wat een fout zeg :( zonde.
Ik zelf ook, normale Malik is zo cute (en die tattoo op de figure :OOO) al vind ik beide wel gaaf de normale malik stal vroeger mijn hart. <3
ik speel het neit veel meer. vrienden nodigen me wel uit maar ben vaak druk of kan net niet op die dagen. en veel nieuwe kaarten koop ik hierdoor dus ook niet meer. maar ja.
Last Guardian is heel heeel gaaf, maar mijn grooste min punt is dat de controlls niet altijd even graag meewerken, de player character reageerd neit altijd zoals het moet of doet iets niet zoals het behoort ookal doe jij het wel goed. best vervelend en zorgt voor gameovers waar die niet echt hoord. mooie backlog daaro hahaha, heb zelf nog zat te spelen en deze vrijdag alleen maar meer. omdat ik de limited edition van fire emblem echoes had ge-preordered.
Ik had een voor gebouwde want erg veel verstand heb ik er niet van, mijn moeder vraagt ook waarom ik niet een nieuwe koop en deze dan verkoop (of als reserve op zolder). wat ik zelf best zonde vind maar haar punt is meer dat alles dan nieuw is en niets te veroudert is dan. waar ze well enn punt heeft.
Meestal zelf ook niet maar bij games die alles snel snel snel hebben is het verschil er wel wat. het zal niet perse een giga verschil zijn voor mij maar bij zeer snelle games enzo is het toch wel smoother. Oh jee ik ken dat. ik koop alleen niet veel PC games. meestal ook omdat de doosjes leeg zijn en je een steamcode krijgt ofzo. iets waar ik al geen fan van ben (ik hou van fisieke verzies. het heeft toch wat meer dat je het ook daadwerkelijk echt heb).
ebay heb ik tot nu alleen gebruikt voor mijn cosplay. en met mijn pruik stonden er andere en die waaren nogal.. iffy omdat niemand daar van had gekocht en deze die ik kocht wel en allemaal goeie reviews. gaat best opvallen als niemand ereen heeft gekocht. en ja zo veel mogelijk proberen geen bootlegs te kopen. niet zteuenen hopelijk als ze er niets aan verdienen word het minder.
Ik speel het nogsteeds maar niet meer dagelijks. mijn vrienden waarmee ik het speel hebbe computer problemen (tot het niveau dat hij niet meer op start.) ik speel het nog wel graag. ookal is de game enorm oud hij blijft updaten. De figure zelf was een wedstrijd prijs voor de engelse versie. (in korea was het geloof ik een convention item?) je moest een verhaal schrijven van max 1000 woorden over het overleven in de winter van Erinn (de spel wereld) en een tekening van een scene maken in je verhaal. prima. maar ik kwam erachter in de laatste 26 uur? dus ik geschreven geschreven en terwijl een vriend proef las en mij spellings tips en grammatica verbeterde was ik aan het tekenen en een simpele scene gedaan.
op een of andere manier won ik. ben er zo trots op!!
geloof dat de fabrikant koreaans is. neem neit aan dat het om een japanse gaat.
Haha de nurse versie vind ik zo creepy, dus serious gaaf dat je dat gaat cosplayen! hou me op de hoogte! ;) vind het interesant om te zien.
Ohh mazzel dan kom je je zeker weten wel tegen want wij hangen heel vaak lang in de dealer room. (ook vooral omdat we eerst goed rondkijken voor we iets kopen)
eendag zou voor mij niet genoeg zijn, na een lange intensieve dag kan ik er een week of langer last van houden. :( is me toch wel waard die eene dag!


Hoi!

Geen probleem, ik doe er ook altijd een paar dagen over om te reageren. :P

Ik was helaas wel bijna overwerkt vlak voordat ik mijn vakantie had. Had meer dan een half jaar gewerkt zonder ook maar één dag vrij en voor zoveel uren per week en met een hoge werkdruk vreet je ook op. >.< Veel mensen bij mij op kantoor zijn daarom ook parttimers, maarja, dan verdien ik niet genoeg als ik zelf ook parttimer zou worden. Maar ik moet er wel eigenlijk meer mee oppassen, aangezien al meerdere van mn collega's een burnout hebben gehad. Alleen tsja, ik weet niet of je zelf ooit zoiets heb meegemaakt of mensen kent die het hebben meegemaakt, maar je hebt het zelf gewoon niet zo door hoe overwerkt je ben tot je uiteindelijk vrij hebt en ineens je tot rust kan komen en je beter gaat voelen. xD

Oh! Die! Ik dacht dat dat nog een kickstarter was, ik wist niet dat die game al van de grond was. xD Ja, met games speel je de characters of heb je interactie met de characters, wat voor mij al een stuk meer verbintenis geeft dan alleen iets lezen/kijken. Ookal heb ik genoeg favoriete series en artiesten die ik volg! :)

Hetzelfde kan ik ook zeggen over Tumblr, als ik daar tags browse zie ik vaak alleen maar dezelfde dingen meerdere dagen op rij, zelfs al sorteer ik het op nieuwste posts. Daarom hou ik het nu maar op de vrienden, onderwerpen en winkels die ik volg en check ik m'n dash. :P

Ik verkoop nu zelf voornamelijk figures, omdat ik nit meer zo'n grote collectie wil hebben en gewoon een kleinere core collectie van wat ik het leukste vind, mooi wil uitstallen. :)

Soms zijn de dingen die figure fabrikanten doen echt niet acceptabel met de prijzen die je voor ze betaald. Ook met de huige figureprijzen tegenwoordig pre-order ik daarom bijna niet meer.

Ja, Malik was ook altijd mijn favoriet! :3 En nouja, nog steeds, samen met Noah Kaiba. :) Ookal vindt ik de Yami Malik figure heel stoer, de normale Malik heeft meer te bieden vind ik.

Het is ook echt heel tijdrovend en duur als je een card game actief speelt, nieuwe releases bijhoud en de nieuwste regels moet volgen. Aangezien ik zo veel andere hobby's heb, doe ik tegenwoordig alleen nog aan trading cards verzamelen voor de sier in een mapje. :P

Ai, wat jij omschrijft zijn ook ervaringen die ik had met Shadow of the Colossus en Ico. Wel jammer dat de makers zelfs na zo veel jaren werk in een game nog steeds games met zoveel rare foutjes hebben. :/

Hrmm, het probleem met electronica is dat het zo snel verouderd. Een 'nieuwe' PC is na een half jaar al een stuk minder waard en na 1-2 jaar is het al helemaal niet meer waard om 'm door te verkopen, aangezien je er dan toch weinig geld voor krijgt. :/ Is mijn ervaring dan. Ik gebruik meestal computers tot ze kapot gaan of ik geef (onderdelen van) ze weg aan vrienden die ze wel kunnen gebruiken.

Ja, PC releases worden steeds meer barebones, ookal koop je de fysieke versie. De meeste zijn tegenwoordig gewoon een doosje met een schijfje er in, komen niet eens boekjes meer bij... Daarom kopen wij ook wat vaker een special of limited edition van een game. Zijn wel dingen die veel ruimte in beslag nemen, maar zoveel normale edities van games zijn so sneu. :P

Ik heb trouwens een paar dagen geleden ook weer de russian roulette gedaan en een cosplay van eBay gekocht. xD Progress met mijn Calne kostuum gaat zo sloom, dat ik even iets snel en makkelijk wilde voor tussendoor. Nu is het fingers crossed dat het me een beetje goed past, zodat ik er niet alsnog heel veel tijd zelf in moet gaan steken... xD Man, ik ben zo zenuwachtig, het is zo lang geleden dat ik weer eens een kostuum heb gekocht haha.

Ik heb zelf een MMO die ik als tiener kapot speelde, die ik eens in de paar jaar weer installeer en ik blijf me ook verbazen dat die nog steeds updates krijgt en runnende servers heeft. xD Als maar genoeg mensen het blijven spelen en er genoeg geld aan verdient wordt, dan houden ze het open, haha!

Wel tof hoe je het gewonnen hebt! :D Enig idee of er veel deelnemers waren en heeft de jury je nog feedback gegeven?

Nou, als ik klaar ben met de backlog op m'n Tumblr posten, dan ga ik vanzelf ook foto's van m'n Nurse Calne daar zetten, dus die kan je dan in de gaten houden! :D Ik weet niet of je specifiek ook m'n Cosplay Maakie-blog followed, maar als je dat zou doen krijg je ook updates op je dash! ^^

Ja, ik ben heel blij met onze plaatsverandering! Op deze manier zitten we ook wat meer in het looppad van de mensen die naar de dealerroom (plannen) te gaan of er net uitkomen, waardoor het hopelijk qua sales ook wat beter gaat dan dat we bij de eet- en knutselkraampjes gezet zouden worden. ^^'' Enige wat wel jammer is, is dat vaak die kelder een beetje benauwd en muf wordt (geen ramen natuurlijk), dus we moeten wel een beetje omwisselen dat we af en toe ook naar buiten lopen om adem te halen enzo. xD

Als je er ook één dag bent, wil je veel meer in die ene dag proppen dan wanneer je er meerdere dagen zou zijn. De voor- en nadelen van zo'n heel weekend is dat je veel meer tijd kwijt bent, maar je voelt ook minder de druk om per se een vol programma elke dag te hebben. :)
03 måneder sidenMaakieMaakie
KiruKiru (3 måneder siden) #21060651Hoi Hoi :)
Ahh, tja als ik ze lang niet meer heb getyped heb ik ook vaak problemen. hihihi.
oh dang, dat zijn inderdaad geen 'ik ben er volgende week weer" dingen heh, veel beterschap aan ze. ach laat management, die hebben vaak geen benul hoelastig het kan zijn om die perfected cifers te behalen. doe gewoon je best en meer kan je gewoon niet doen.
zijn wel mooi die je nog bewaard, erg gaaf :) Jason krijgt een nieuwe game toch? ik ben denk ik gemixed met game en anime. al zou ik best meer anime willen. hahaha.
Tja is wel goed dat je zo denkt. het is ook erg zielig als je weinig thuis bent. blij dat je wel denkt over hoe het voor het beestje zou zijn. Oh echt? haha. ik kan er denk ik best wel tegen maar tja heb ook 3 honden, 2 konijnen en een kat (en een zwerf kat die op ons erf woont). Een kat is leuk hoor. alleen wel goed uitkijken. die van mij is een enorme schat en ik hou van haar maar ze heeft al een dieren beeld meerdere keren gebroken. en behang klauwen doet zo ook. altaat er een krabpaal op die plaats. (en vele andere krab palen en andere dinge ervoor door mn huisje). is wel enorm lief. en een hoop kattenkwaad dat ze nu uithaald is ook meer omdat ze nog zo jong is.
Tumblr is gewoon zeer lastig haha. zit te denke aan instagram. maar dat is waarschijnlijk ook met die tags. zou dus een tutorial moete vinde voor tags hihihhi. want het kans me toch lastig zijn.
Yeah. ik meot dus een andere tumblr maken voor mn art en dit gewoon mnr eblogging ding zijn. ;D
Ohh mooi :o ik maak zelf buiten of met best veel lampen in mn buurt een foto op bureau.
Yeah in nederland zeker. ouch ik stond op tomocon toch wel ff te kijke en hoop nu maar dat ik ze ooit voor een betere prijs zal vinde (ooit op een dag 2de hands?) de Malik is echt prachtig. ben heel erg tempted hem te kopen nu. vooral omdat ik een nieuwe showcase heb en best wel een YGO item erin zou willen.
Yup. en als je eindelijk een goed deck heb dan komen de neiuwe regels en kan je opneiuw beginnen want de helf is alweer banned hahaha!
in mn tuin we hebben een bak met alleen maar mos en waar die staat groeit nogmeer die dat had it op de randen gelecht. een steen achter de bak gezet en bij wat plantjes gezet voor achtergrond :D Mos lijkt dan net op grass vind ik.
FF15 heb ik vind hem erg leuk maar ben nog niet zo heel ver in de game :) nogal druk gehad haha. heb ook The Last Guardian erop en meot nog wat Jrpgs kopen ervoor die me intereseren maar voorlopig heb ik nog een backlog aan games te spelen dus heeft geen haast :)
mooie speakers. ja Pc upgraden is nog nieuw voor mij. yup. al had ik een pc uit 97 of 98 die het nogsteeds doet maar de nieuwe dinge gewoon niet meer aankon. ding was niet te slopen. staat nu op zolder als reserve pc. yeah 4k is overde top niets mis met 1080p. dat is gewoon mooi. en 60 fps is vast heel mooi maar persoonlijk wil ik gewoon 30fps minimaal dat is een gewoone standaart vind ik en voor de meeste games geloof ik wel genoeg.
moet ik toch eens gaan kijke in de database om eens mn collectie op te zoeken en de japanse titles ervan misschien. hahaha. Oh ik ben nogal bang iets verkeerds tedoen er in dus ik durf niet zo veel. voeg wel fotos toe als het kan. oh echt? haha wou eerst proberen een figure toe tevoegen maar ik heb blijkbaar ooit eentje gekocht die customised was. (best mooi). en van de andere kan ik de doos niet meer vinden.
Yeah ik heb een andere Blackrock. die bootleg is gebaseerd op de originele blackrock. ik heb de #140 item #98875 die is based op de korte anime. yeah ik weet het. al zou ze best schattig zijn. maar helaas het is een bootleg dus zal niet veel goeds zijn haha. en ook niet zo tof idee de bootleggers te steunen door het te kopen.
picture #1589304 sorry voor de oude foto. het is een figma achtig figuur. niet super kwaliteit van de game Mabinogi encyclopedia #177
De game zelf is wel in de database omdat er wat statues en nendoroids van zijn. maar ik geloof dat de manufacturer van deze figure koreaans was. 5pro studio?
Eh dat niet. zit gewoon raar. maar ga van de week fixen. zou het eergister doen maar mn ma had opeens iets anders vandaar. :)
Ohh bacterial contamination?? gaaaf. zijn ook figures van dacht ik. ga je voor de nurse versie? heel veel success ermee.
Ik zal proberen je heirmee te vinden op zaterdag. heb er echt reuze zin in. als ik het ook fisiek aan kon zou ik het hele weekend willen maar dat word nogal zwaar voor me. haha.


Hoi! :)

Ja, met die instelling zit ik ook op werk. Mijn huidige baan is er één met hoge werkdruk en slacken is daar zowat onmogelijk, je hebt altijd veel meer werk te doen dan de tijd die je hebt en ze zitten ook bovenop je individuele cijfers. Dus tsja, meer doen dan hard werken op de uren waar ik voor betaald wordt, kan ik ook niet. :P

Ik had trouwens pas op aanvraag ook nog wat nieuwe foto's van moviefigures geupload, vindt je misschien ook leuk om te zien: (mfc link)

Volgensmij gaan ze Jason ook weer in de nieuwste Mortal Kombat mee laten doen, als dat is wat je bedoeld! ^^ Ik had zelf eerst meer game dan anime en over tijd is anime het over gaan nemen. Nu met mijn opruimen doe ik heel veel anime-dingen weg, terwijl ik wel veel game-dingen hou. Dus ik weet niet of ik ooit weer op een 50-50 collectie kom, maar ik ga wel minderen met anime. Ik heb zelf ook persoonlijk met veel meer games een bijzondere band dan anime. ^^

Tsja, elk dier is anders qua persoonlijkheid. Sommige kan je dingen afleren of worden anders als ze volwassen worden, bij anderen heb je gewoon 'pech'. xD Ik wil je niet bangmaken, maar ik heb een vriendin die een gekkie als kitten had (verstopte zich in de wasmachine, hing in de gordijnen en luxaflex etc.) en ze zei toen steeds 'oh dat leert hij wel af'....not. :') Ook een gekkie als volwassene dus. xD Maargoed, er zijn ook katten die verschrikkelijke luie huiskatten worden als ze ouder worden, so you never know! Hoop het beste voor die van jou! :)

Euhh geen ervaring met Instagram, maar ik ben redelijk zeker dat die ook heel erg werkt met tags voor vindbaarheid. Best wel veel cosplayers zitten op Instagram ook tegenwoordig merk ik.

Ik vind de meeste nieuwprijzen voor Kotobokiya's nog best wel netjes, in ieder geval zeker wat de figures waard zijn. Ik zou ze niet voor hoge aftermarket-prijzen gaan kopen. Ik heb van al mijn YGO figures denk ik alleen een beetje spijt van Kaiba, maar dat is omdat die qua constructie gewoon niet zo goed in elkaar zit. Er zitten allerlei barsten in de figure op de plek waar zijn zware jas start. Oftewel, het PVC is daar gewoon te zwaar om de jas in de lucht te houden, echt een domme designfout van Kotobukiya bij het maken van die figure. Nu is het gewoon wachten tot de jas een keer afbreekt. Ik was van plan als ik die figure weer ga uitstallen om zelf een klein steunpilaartje te maken om onder zijn jas te zetten, om te voorkomen dat zoiets gaat gebeuren. :/

Ik ben trouwens meer fan van 'normale' Malik zijn figure (die rug! *drool*), maar Yami Malik mag er ook wel zijn. ;)

Yeah, dat is de reden waarom ik YGO ook tegenwoordig alleen maar digitaal spel en geen fysieke decks meer bouw. xD Het valt niet meer bij te houden lol.

The Last Guardian ben ik ook erg benieuwd naar~ En ik ben zelf ook heel erg backlogged. Toen ik vakantie had een tijdje terug, heb ik eindelijk een beetje van mijn stapel met 'oude' games kunnen spelen (Wolfenstein reboot, Mirrors Edge, Atelier Totori, Odin Sphere). :)

Ik ben er echt compleet 'uit' met gaming PC's, dus ik was van plan (zodra ik het geld bij elkaar heb), om op dat punt op Tweakers te kijken en dan zelf wat afwegingen te maken wat ik uiteindelijk ga doen. En ja, zo'n computer heb ik ook. Windows XP die ook maar niet kapot te krijgen is, maar niet goed genoeg om rustig op te kunnen internetten of iets anders op te doen. Dus het is tegenwoordig mijn Stepmania/videostreaming-slaaf. xD

Ik zie persoonlijk amper het verschil tussen 60FPS en 30FPS, voor mij is het vooral belangrijk dat ik eindelijk weer games kan spelen waar nu mijn computer niet goed genoeg voor is. Zo heb ik bijvoorbeeld de special edition van The Evil Within gekocht toen deze uitkwam en inmiddels al een tijdje in mijn bezit, maar mijn computer is niet goed genoeg voor het spel, dus hij wil 'm niet eens installeren. :'(

Ja dat ook, ik wil nooit te erg een preacher zijn in dat opzicht, maar bij alles dat ook maar iffy lijkt raad ik mensen af het te kopen. Ook als ik bijvoorbeeld op eBay iets wil kopen (een cosplaypruik ofzo) en ik zie dat de persoon in de rest van z'n shop allemaal bootleg sleutelhangers heeft staan, dan haak ik af. Dan steun je toch (een soort van indirect) een bootlegger met je niet-bootleg aankoop.

Oh, je hebt zeker een interessant verhaal bij die figure! Speel je het spel ook nog actief?

En nee, dan mag die figure inderdaad niet in de database. Tenzij de fabrikant van de figure Japans was, maar als ik het zo lees is deze waarschijnlijk Amerikaans of Koreaans.

Jep! Het is gebaseerd op de nurse-versie van Calne Ca, zoals in deze figure: item #162402 Ik vond altijd al die Nurse-samenstelling het mooiste qua kleurenpalet en thema. :) En aangezien ik al een tijdje een cosplay van Calne wilde maken, ben ik dus maar ook meteen gegaan voor deze versie! ^^

Kleine wijziging bij Animecon: Het ziet er naar uit dat we verplaatst gaan worden met de kraam naar de kelder. Dan gaan we waarschijnlijk in de buurt van de in- of uitgang staan van de dealerroom. Maakt me alleen maar happy, want dan zijn we nog makkelijker vindbaar (ook voor de mensen met bootlegmeldingen)! :D

Ik ben ook altijd echt helemaal kapot na een 3-dagen-con. X_X Neem meestal ook meteen een dag vrij (of een avonddienst) de dag na zo'n event, omdat ik anders echt te erg slaap-tekort heb. :')

Se flere kommentarer

KiruKiru

Detaljer

Se merBilder (92)

figma vocaloid hatsune_miku max_factory kuroda_masanori crypton_future_media taizou rabbit_yukine masu wonder_festival_2017_[winter]vocaloid kagamine_rin max_factory asai_(apsy)_masaki crypton_future_media figma kagamine_len megurine_luka good_smile_company nendoron ageta_yukiwo nendoroid cheerful_japan! kaito camui_gackpo internet_c...

Se merFavorittbilder (124)

nendoroid good_smile_company nendoron houbunsha tokunou_shoutarou katahara_itashi new_game! suzukaze_aobavocaloid nendoroid_petit good_smile_company kagamine_len nendoron crypton_future_media katanashi nendoroid_petit_hatsune_miku_renewal

Se merFavoritter (73)

Se merVenner (39)

Se merKlubber (16)