Loading

Finnish CollectorsFinnish CollectorsMisc

Finnish Collectors
cdROOTatNIXcdROOTatNIX10 år siden
Group for collectors of Finland!

Suomalaisten keräilijöiden oma pieni etujärjestö (tai Omitusten Otusten Kerho, entinen Marttakerhon Ompeluseura), Pidetään (suomen)lippu korkealla.

Kiitokset upeasta maskotistamme Suomimeidosta kuuluu SUIKALLE! ^-^
Oppdatert 9 år siden215 brukere479 kommentarer

Forum17

Kommentarer479 kommentarer

Hello! I'm doing a figure giveaway! General rules and info at thread/16835

Sorry! I only speak English, but I'm sure Google translate can help us communicate if we need it!
8 måneder siden
Hello! Dutch collector here that is soon moving to Finland and very excited about it all! It's a beautiful country and I can't wait! :) I'm also going to start language classes there and I hope to be able to talk in Finnish with you all in a while. :)

I'll take this moment to also drop a question blog I made about how postal services and customs work in Finland BLOG #44399 , hoping some people here can also help! :)

Do the members of this club also visit conventions to buy figures and meet up with other collectors or are most of you mainly active online?
9 måneder siden
Taisi tuo postin lakkoilu aiheuttaa aika ruuhkat. Viime viikon sunnuntaina tuli paketti Suomeen ja torstaina vasta pääsi makselemaan verot. Siellä on tullipostissa kyykkinyt aamusta saakka liikkumati ja tuskin liikkuukaan ennen ensi viikkoa. Odotin vihaista Yotsubaa kotiin jo alkuviikosta ITEM #780987

Sellanen edit tähän että se istu tullissa viikon päivät enneku alkoi liikkumaan. Mutta Yotsuba on nyt turvallisesti kotona ja voi pojat taisi alkaa nendojen keräily. On aivan mahtava.
1 år siden
Iltaa ihmiset! Päätinpä liittyä tänne kun täältä löytyy suomalaisia figujen keräilijöitä. :) Näyttää olevan epäaktiivinen mutta toivottvasti löytyy jutteluseuraa. :D
1 år siden
PVC-Lover2 år siden#32381049Mitens täällä suomiryhmässä on näin hiljasta?
Luulisi nykyään olevan figuuriharrastajia paljon ennemmän mitä vuosia takaperin?
Tällä sivulla varmasti käyvät jokaiset figuurien omistajat, vai eikö tätä ryhmää vain ole löydetty?
Tuntuu että nämä kaikki ryhmät täällä on aika hiljaisia, vaikka muuten kyllä tuntuu porukkaa olevan :/
1 år siden
Shida2 år siden#37047411Ei kellään olisi kokemuksia EMS pakettien kuljetuksen kanssa? Tuntuu että posti haluaa väkisin jättää paketit tuomatta kotiin jollain ihme verukkeilla. DHL tosissaan toimii moitteettomasti mutta 50€ lisähinta pakettien kuljetuksesta on aika suolainen.

Itsellä tuli muutama päivä sitten EMS paketti suoraan kotiovelle. Paketti oli loisto kunnossa ja samoin figuuri. Asun kaupunkialueella jos tämä muuttaa asioita. Myös kaikki aikaisemmat tulleet suoraan kotiovelle. Olisin jo vastannut aikasemmin mutta päätin odottaa seuraavaa ennakkotilausta ja kuten figuuri maailmassa aina käy niin jokainen julkaisu myöhässä.
1 år siden
Ei kellään olisi kokemuksia EMS pakettien kuljetuksen kanssa? Tuntuu että posti haluaa väkisin jättää paketit tuomatta kotiin jollain ihme verukkeilla. DHL tosissaan toimii moitteettomasti mutta 50€ lisähinta pakettien kuljetuksesta on aika suolainen.
2 år siden
Moi kaikki, alkanu itelläki figuja kerääntymään ja lisää tulossa niin päätin liittyä tänne sitten :). Vieläkö on porukkaa täällä?
2 år siden
Mitens täällä suomiryhmässä on näin hiljasta?

Luulisi nykyään olevan figuuriharrastajia paljon ennemmän mitä vuosia takaperin?

Tällä sivulla varmasti käyvät jokaiset figuurien omistajat, vai eikö tätä ryhmää vain ole löydetty?
2 år siden
escape_rope3 år siden#16173928Ennakkotilasin nendon pari päivää sitten BiJ:sta ja sain valittua ihan sen normin unreg.SALin. Nyt kokeilin uudestaan eikä ole ongelmaa.
Mitähän olet koittanu tilata, jos saan kysyä? Huomaa ettei BiJ anna käyttää rekisteröimätöntä postitusta, jos tavara maksaa 5,000 jeniä tai yli. Joutuu väkisin käyttämään jotain rekisteröityä. NY:n kanssa ei pitäis tulla ongelmia tavaran hinnan kanssa. Mutta jos tavara on selvästi kooltaan liian iso lähetettäväksi SAL Small Packetilla, niin sittenhän se ei ole postitusvaihtoehtona tarjolla lainkaan.


Yritin tilata ennakkotilata tämän NY:stä ja BiJ::sta:
ITEM #317828

Jaa se hintaero selittää varmasti BiJ:n tilanteen.

Sen jälkeen testasin NY:stä vielä viedä tilausvaiheen siihen shipping valintaan asti tällä figulla:
ITEM #285422

Olen tuon figun aikaisemmin tilannut NY:stä itselleni ja silloin sain perus unregistered SAL:lla tuon sieltä. Nyt ei ollut enää sitä vaihtoehtoa.
3 år siden
Anime Collectibles - Figures, Keychains, Trading Card Accessories and more!

Crew

Administrator(er)
Moderator(er)

Medlemmer215

Relaterte Varer62

Relaterte Innlegg5