Loading

CoffeeCoffee

 • 0pt
  Jag tror jag vet vad som gick fel.

  Vi misstolkade varandras responser.

  När du skrev "definera obskyrt" tog jag det lite ovänligt och försökte bygga upp humöret lite med min nästa kommentar, vilket ledde till ditt antagande om mig.

  Inte för att låta petig men jag hoppas att du är fullt medveten om att vissa entoniga responser kan komma som kalla och anti-sympatiska.

  Borde i för sig tänkt lite simplare där istället för att övertänka som jag gjorde, mina livsproblem fick mig att tänka på det sättet jag gjorde.

  Ursäktar så mycket om jag råkat förolämpat dig på något viss, var absolut inte meningen att låta som en fåne.
  5 måneder siden
  0pt
  Verkar som att du märkte av ett besserwisser beteende hos mig, kan garantera dig att jag ej hade en avsikt att uppträda som sådan. Råkar endast vara en rätt invecklad person som talar på ett visst sätt. Social gångstil, alla har sin.

  Förstår ej varför du vill vara så taskig av inget skäl då jag endast ville konversera vanligt med dig.
  5 måneder siden
  0pt
  Dude, ta det lugnt. Spontanitet, antar att du vet vad det order betyder? Också viktigt att kunna förstå varandra genom enkla vardagliga meddelande. Ville bara antyda att du verkar tagit dig in i medier lite djupare än andra och verkar förstå dig på vissa saker. Se det som en indirekt komplimang.
  5 måneder siden
  0pt
  Ja men kom igen, det borde du väl förstå vad det betyder, sök annars en homonym på nätet. Betyder typ att det är mindre märkbart en andra mer utstående grejer, tex Texhnolyze kånner knappt någon jämfört med Naruto som alla känner.

  Förstår du nu?
  5 måneder siden
  0pt
  Haha sorry, visste inte vilket språk du föredrog, då jag alltid nästan föredrar att skriva på engelska på MFC och MAL såvida jag inte känner någon.

  Y!A har jag handlat på då det är enda sättet att få tag på en del obskyra grejer. Suruga-ya verkar som mer eller mindre samma sak?

  Ser att även du engangerat dig kring obskyra grejer.
  5 måneder siden
  0pt
  Noticed you own a lot of jap games, do you perhaps know a site other than Play-Asia which has generous offers on jap games?
  5 måneder siden
  0pt
  Thanks for the help
  6 måneder siden
  0pt
  Thank you for u help
  6 måneder siden
  0pt
  Thanks for your help!
  9 måneder siden
  1pt
  Sekhmet Killing Stalking
  Since the alert has now been deleted because of the bug, I wanted to thank you for drafting that entry for me.
  1 år siden
 • 189 kommentarer
  FørsteForrige123NesteSister
Coffee

Coffee